
Sous vide is een nieuwe kooktechniek, die net als de oude weckfles, gebaseerd is op het houdbaar maken via vacuüm verpakken en verhitten. De verschillende maaltijd-componenten worden gegaard in afzonderlijk gesloten zakjes, waardoor alle smaken, sappen, vitaminen en mineralen behouden blijven. Deze techniek maakt het mogelijk om grote hoeveelheden...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10412

Sous vide is een nieuwe kooktechniek, die net als de oude weckfles, gebaseerd is op het houdbaar maken via vacuüm verpakken en verhitten. De verschillende maaltijd-componenten worden gegaard in afzonderlijk gesloten zakjes, waardoor alle smaken, sappen, vitaminen en mineralen behouden blijven. Deze techniek maakt het mogelijk om grote hoeveelheden...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10412

Sous vide is een nieuwe kooktechniek, die net als de oude weckfles, gebaseerd is op het houdbaar maken via vacuüm verpakken en verhitten. De verschillende maaltijd-componenten worden gegaard in afzonderlijk gesloten zakjes, waardoor alle smaken, sappen, vitaminen en mineralen behouden blijven. Deze techniek maakt het mogelijk om grote hoeveelheden...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/11181

Sous vide is een nieuwe kooktechniek, die net als de oude weckfles, gebaseerd is op het houdbaar maken via vacuüm verpakken en verhitten. De verschillende maaltijd-componenten worden gegaard in afzonderlijk gesloten zakjes, waardoor alle smaken, sappen, vitaminen en mineralen behouden blijven. Deze techniek maakt het mogelijk om grote hoeveelheden...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/11181
Geen exacte overeenkomst gevonden.